House Plan Maximizes a small field

The architecture of the home fans were Oh oh-oh-ING and ING. Designed by Japanese company Atelier Tekuto this plan, modern house in a small box is small, irregularly shaped the city has its unusual vertical shape and dimensions. The main objective of this House for six years was to integrate a parking lot - which was harder than it sounds, thanks to the lot size. In order placed for one car, the architect at the main entrance in the basement. Upon entry, which is a staircase to the main living areas. The interior of the hotel are open concept with elegant furniture, the suspension leaves limited space. Works like the built table and several hangers-ins are not only functional but have a contemporary aesthetic that miracle in the modern world, minimalist interior. Because of this plan and the proportions of the unusual case, the space is larger than it appears from the outside.







 [via]

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts

Archives

Recent Posts